آموزش طرز تهیه فلافل خانگی با نخود پخته شده
فلافل خانگی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و چه بهتر اینکه خودتان آن را درست کنید. فلافل خانگی هم سالمتر است و هم با سلیقه خودتان میتوانید ادویه های مختلف بریزید.
با ما تا آخر این بخش همراه باشید تا آموزش طرز تهیه فلافل خانگی را باهم یاد بگیریم:
مواد لازم جهت درست کردن فلافل :
- نخود ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه (به دلخواه)
- نمک – فلفل – زردچوبه – زیره – پودر انبه – پودر گشنیز – پودر میخک – پودر سیر – پودر پیاز – پودر جوز هندی
- سبزی معطر مثل نعنا یا گشنیز و جعفری در صورت تمایل ۱ تا ۲ ق غ
- بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود :
نخود را از ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل خیس کنید و در این مدت چندین بار آب آنرا عوض کنید.نخود را به همراه پیاز و سیر یکبار چرخ کنید یا با میکسر میکس کنید.به میزان لازم نمک و ادویه های دلخواه و سبزی معطر و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد در یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد یکدیگر بروند.
اگر مواد سفت بود میتوانید کمی آب اضافه کنید تا روان شود و فلافـل های ترد و پوکی داشته باشید.در ظرف کوچک و گودی روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود .قالب مخصوص فلافل را در روغن بزنید تا کمی چرب شود سپس از مواد روی قالب ریخته و با کمک قالب در روغن قرار دهید تا سرخ شوند. البته با دست هم میتوانید این کار را انجام دهید و سپس روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. در ادامه آموزش طرز تهیه فلافل خانگی همراه ما باشید.
آموزش طرز تهیه فلافل خانگی با نخود پخته شده
نکات مهم برای خوشمزه تر کردن فلافل
دلیل خوشمزه بودن فلافل های حاضری که در فست فود و ساندویچی ها می خوریم این است که در تهیه آنها از ادویه ها و چاشنی های خاصی استفاده میشود که بو و مزه خاصی به این غذا میدهد.این غذا اصالت عربی دارد
جالب است بدانید؛ این غذا به دلیل استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده تر است.استفاده زیاد فلفل در نوع اصلی این غذا آنرا به این نام معروف کرده است.یعنی جمع مکسر واژه فلفل همان فلافل است
آموزش طرز تهیه فلافل خانگی با نخود پخته شده
نکات اساسی برای درست کردن فلافل
۱- در تهیه وپخت فلافل بیرون بر حسب معمول از ماش،نخود،بادمجان،عدس و سیب زمینی بکار می رود.
۲- در تهیه و پخت فلافل می توانید زیره سیاه و سبز بکار ببرید
این ادویه بهترین ادویه این غذا به شمار میرود.
اگر دوست داشتید میتوانید کمی نعناع خشک هم استفاده کنید.
۳- هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود
باید بدانید اندازه دانه های نخودهای چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه های شکر باشد.
۴-اگر اطمینان ندارید که فلافلی که میپزید از هم می پاشد یا نه، به مایه فلافلتان یک عدد تخم مرغ بیفزاید.
۵-ترشی انبه یا بادمجان چاشنی مناسبی برای این غذاست.
۶-وقتی می خواهید فلافل ها را سرخ کنید از داغ بودن روغن اطمینان حاصل کنید .
۷-برای اینکه نخود باعت نفاخی نشود پیشنهاد می کنیم آن را چند روز پیش از تهیه بخیسانید و هر بار که خیس کردید آب آن را عوض کنید .حتی اینکار را هم می توانید انجام دهید اینکه چندین بار آن را جوشانده و آب آن را دور بریزید و پس از آن چرخش کنید،با این ترفندها دیگر نفخ نمی کنید.
۸-برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
۹-برای اینکه فلافل ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد. چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می توانید داشته باشید.
۱۰-سرخ شدن بیش از اندازه فلافل ها باعث خشک شدن آن می شود پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود ۳ تا ۵ دقیقه و نسبت حرارت گاز آنها را سرخ کنید.تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه ای روشن در آید.
۱۳-می توانید از اسکوپ بستنی یا قالب های مخصوصی را در سرخ کردن فلافل ها بکار ببرید که شکل خاص و جالبی به آنها بدهد. برای اینکار بایستی روغن را کاملا داغ کنید چراکه فلافل تنها با روغن زیاد و داغ یکدست سرخ می شود. اگر روغنی بودن آن آزارتان داد می توانید در پایان کار با دستمال روغن آن را بگیرید و یا حتی برای اینکه فلافل تان بیش از حد روغنی و چرب نباشد می توانید آن را مثل کتلت در روغن کم سرخ کنید
۱۴-اگر می خواهید بدانید این غذا با چه نانی دلچسب تر می شود پیشنهاد می کنیم از نان پیتا که نوعی نان لبنانی می باشد استفاده کنید چرا که این نان مقداری از نان لواش ضخیم تر است.
۱۵-و در آخر نوشیدنی که بعد از فلافل پیشنهاد می کنیم بنوشید یک لیوان چای دلچسب نعناع می باشد. ناگفته نماند هندی ها همراه با این غذا یک نوشیدنی به اسم لاسی استفاده می کنند.که این نوشیدنی یک دوغ است با طعمی شیرین که موادی که در آن بکار رفته میوه می باشد.
تا اینجای آموزش طرز تهیه فلافل خانگی چگونه بود؟
آموزش طرز تهیه فلافل خانگی با نخود پخته شده
نکات خوردن فلافل برای سلامتی بدن:
اگر دارای اضافه وزن هستید به تعداد لقمه های نانی که در کنار این غذا میخورید توجه داشته باشید و از زیاده روی در خوردن آن پرهیز کنید.بهتر است پیش از خوردن فلافل یک بشقاب سالاد سبزیجات بخارپز شده تازه را در کنار آن میل کنید.تا احساس سیری زودتری بهتان دست دهد
به یاد داشته باشید استفاده از مواد غذایی فیبردار در هر کدام از وعده های غذایی روزانه تان به بهبود مشکل گوارشیتان کمک شایانی خواهد شد.
و در صورت خوردن سعی کنید در کنار لوبیا سبز و کدو سبز بخارپز شده میل بفرماییداین را هم بدانید که جدا از استفاده پیاز در فلافل می توانید یک حبه سیر تازه نیز در آن بکار ببرید.چراکه وجود سیر در هر غذایی باعث تنظیم چربی خون می شود.
آموزش طرز تهیه فلافل خانگی را در اینجا به پایان میرسانیم اما بزودی با آموزشهای آشپزی جدید همراه شما خواهیم بود ، پس مجله ی زبل شاپ را دنبال کنید.
بسیار خوشحال خواهیم شد تا نظرات خود را در باره آموزش طرز تهیه فلافل خانگی با تیم ما در میان بگذارید ، نظرات شما به ما کمک خواهد کرد تا مجله ای پربارتر و مفیدتر برای شما خواننده عزیز داشته باشیم.